Bezoek van de wethouder aan groep 7 en 8 van basisschool de Finnjol

Geplaatst op vrijdag 2 februari 2018

Vandaag was het ‘Warme truiendag’. De thermostaat ging wat lager en alle leerlingen kwamen met een warme trui aan naar school.

In de kring hebben wij gesproken over wat wij zelf kunnen doen aan energiebesparing. De leerlingen kwamen enthousiast met ideeën. Om alles goed in kaart brengen werden er in groepjes mindmaps gemaakt. Zij kregen rode koontjes van het harde werken.

Toen de wethouder Elly van Wageningen kwam was het een grote verrassing. Zij is erg betrokken bij duurzame energie. In de kring sprak zij met de leerlingen over besparing en oplossingen. Iedereen deed mee, sommige hadden ideeën anderen stelden een vraag.

Daarna mocht ieder groepje met de wethouder in gesprek om hun mindmap uit te leggen.

Het was een bijzondere en leerzame dag.