Het team

Juf Eva

Mijn naam is Eva Dijkstra en ik ben 18 jaar.

Ik loop stage in unit 4/5 op woensdag, donderdag en vrijdag.

Ik zit in het 2e leerjaar van de opleiding onderwijsassistent op Landstede, ik heb deze opleiding gekozen omdat ik het erg leuk vind om met kinderen te werken.

Graag zou ik na deze opleiding de pabo willen doen.

Ik heb vorig jaar stage gelopen op OBS De Triangel in groep 3 / 4.

Ik vind het erg leuk om foto’s te maken en om creatief bezig te zijn, ook hou ik van bakken.

Voor eventuele vragen kunt u altijd bij mij terecht!

Juf Dounia

Beste ouders/verzorgen en kinderen,

Mijn naam is Dounia Tarrahi, ik ben 17 jaar oud. Ik doe de opleiding onderwijsassistent niveau 4. Ik heb deze opleiding gekozen, omdat ik het heel leuk vind om met kinderen te werken! Ik zou na deze opleiding heel graag naar de PABO willen om uiteindelijk leerkracht te kunnen worden. Ik heb op de Finnjol al een jaar stage gelopen. Ik heb eerst een halfjaar vrijwilligerswerk gelopen op de Finnjol en daarna heb ik een halfjaar stage gelopen in groep 3/4. Ik ga dit jaar weer een jaar stage lopen op de Finnjol in unit 1/2/3 op de woensdag, donderdag en vrijdag wat ik heel leuk vind!

Ik hoop hier dit jaar weer een hele leuk tijd te mogen beleven en hier weer veel te mogen leren!

Met vriendelijke groet,

Dounia Tarrahi

Juf Bianca

Ik ben Bianca Louwerens en op maandag t/m woensdag werk ik in de onderbouwunit bij De Dolfijnen. Op donderdag werk ik ook op de Finnjol, maar dan sta ik niet voor de klas. Deze dag heb ik andere werkzaamheden op school, waaronder kindercoaching. Kinderen coachen doe ik spelenderwijs, waarbij ik kinderen help de eigen vaardigheden en het zelfvertrouwen te ontwikkelen. Zelfvertrouwen is een belangrijke voorwaarde voor leren.

Juf Esther

Mijn naam is Esther Hekman. Na de pabo heb ik op verschillende scholen gewerkt binnen Stichting School. Vervolgens ben ik op De Finnjol komen werken bij de kleuters. Inmiddels werk ik hier ruim een jaar. Het werken in de onderbouw is het liefst wat ik doe. Dit jaar kunt u mij vinden op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag in groep 1,2,3 de Zeepaarden.

Juf Isabella

Beste leraren, ouders en verzorgers,

Mijn naam is Isabella ik ben 19 jaar oud en doe de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. Ik wil hierna heel graag door met de pabo. Ik ga vanaf woensdag 10-10-2018 beginnen bij groep 6/7/8 bij meester Bert. Ik zal er zijn op de woensdag, donderdag en vrijdag.

Ik ben iemand die staat voor respect, openheid en eerlijkheid. Ook sta ik open voor feedback.

Ik hoop hier een hele leuk tijd te mogen beleven en hier veel te mogen gaan leren.

 

Met vriendelijke groet,

Isabella.

Juf Kayleigh

Beste ouders/verzorgers

Graag wil ik mij aan jullie even voorstellen :

Ik ben Kayleigh de Wit en volg de opleiding onderwijsassistent aan Landstede Lelystad. Momenteel zit ik in mijn examen jaar, en loop ik voor het 3e schooljaar met veel plezier stage op bassischool de Finnjol.

Momenteel loop ik stage bij de bovenbouw unit, waarbij ik de kinderen begeleid bij hun opdrachten en extra begeleiding geef waar nodig.

Juf Lonneke

Ik ben juf Lonneke, moeder van Maud(9) en Bram(7). Ik werk al 5 jaar voor Stichtingschool. Dit doe ik met heel veel liefde, plezier en passie! Mijn missie is, om voor de kinderen, naar school gaan en leren extra leuk te maken. Want als je iets heel leuk vindt om te doen, is het ook makkelijker om te leren. Doordat we op de Finnjol unit onderwijs aanbieden en heterogeen lesgeven, Kan ik helemaal opgaan in het bedenken en uitwerken van Coöperatieve werkvormen. Want hoe mooi is het dat de kinderen met en van elkaar kunnen leren! Naast juf van de Zeesterren ben ik ook de ict coördinator van de Finnjol.

Tot ziens op de Finnjol!