SchOOLwiki

zoekopdracht

brede school

Wij zijn Brede school gekwalificeerd, er is een professioneel sport- en cultuuraanbod ná  schooltijd. Daar kunnen alle kinderen aan meedoen.  Dat is niet alleen heel goed voor de totale ontwikkeling van de kinderen, maar heeft ook een positieve uitstraling naar de wijk!

Iris Visser is in onze wijk sportwijkwerker bij Sportbedrijf Lelystad. Zij probeert zoveel mogelijk kinderen structureel aan het sporten te krijgen op wijkniveau. In samenwerking met scholen, verenigingen en andere organisaties organiseren zij uitdagende sportieve activiteiten zowel  binnensschools als naschools. Ook in de vakanties bieden wij een veelzijdig beweegaanbod voor alle leeftijden

 

In de Jol, Galjoen en Punter is het mogelijk om structureel te sporten op verschillende momenten (m.u.v. de schoolvakanties).

 

Houd de kleurige flyers in de gaten voor cursussen, incidentele en vakantie-activiteiten! Mocht u meer informatie willen of vragen hebben dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen viai.visser@sportbedrijf.nl of 06 12 14 44 83.

Dit wordt o.a.structureel aangeboden. De juiste plaats en tijd wordt zo snel mogelijk in het nieuwe schooljaar bekend gemaakt.

Sport & Spel Mini’s
Groep 1 en 2 en 3

Sport & Spel
Groep 3 t/m 8

Club Sportief
Groep 3 t/m 8 (Gymzaal Jol)

Extra beweegmoment, op uitnodiging of vraag, voor kinderen met motorische of  sociaal emotionele achterstand